SPECIÁLIS JELENTÉS:

TUDÓSOK: KÉT ÓRÁVAL HASZNÁLATA UTÁN LEFOGYASZT!Meyer professzor új felfedezése bizonyítja, hogy lehetséges egyszerre megszabadulni a túlsúlytól és a magas koleszterinszinttől.

A tudósok arról számoltak be, hogy elég egy tablettának a bevétele, hogy 2,5 kg-t fogyjunk. Adrian Meyer professzor orvosi tesztekkel bizonyította, hogy már 120 perc elég a zsírszövetek felbontására. Ugyanakkor leválasztja a koleszterint az artériák faláról. Így egyszerre fogyaszt és szabályozza a túlsúly legjelentősebb egészségügyi hatásait: magas koleszterinszint, magas vércukorszint és anyagcseregondok.Meyer professzor az Ohio College-ból egy szupergyors és 100%-ban természetes fogyasztó formulát hozott létre. A tudósok körében, a genetikusoktól a természetgyógyászokig, mindenki elismeri, hogy ez egy tudományos áttörés az elhízással szemben. Független, empirikus tesztek, kémiai vizsgálatok és klinikai vizsgálatok igazolják.


Csak az USA-ban és Japánban a professzor formuláját már 9000 ember használta. Felmérések és fogyasztói megkérdezések igazolják két tulajdonságát:


 • 3-szor gyorsabban működik mint a konditeremben történő edzés és a diéta együttvéve.
 • Csökkenti a koleszterinszintet és pozitív hatással van az artériákban áramló vérre.

Azok, akik a professzor módszerét használják a fogyáshoz, megszabadultak az artériákban felhalmozódó zsírtól:


A koleszterin lerakódása blokkolja a vér áramlását
A vér szabadon áramlik

2 kg zsírt égetsz el és csökkented a koleszterinszinted 2 órával a termék használata után. Az eredményt orvosi tesztek garantálják.


A professzor a következő módon beszél szupergyors fogyasztó formulájáról orvosi szakkifejezéseket használva:


„A formula hatékonyságának titka összetételében rejlik. Olyan alkotóelemek kombinációját alkalmaztam összetételének megalkotásakor, amelyek fogyasztanak és megsemmisítik a koleszterint. Az összetétel le lett védve.

A legfontosabb alkotóelemek a garcinia cambogia gyümölcs kivonata és a forskolin - ezek olyan természetes összetevők, amelyeket a szervezetbe juttatva beindul a zsírszövetek felbontása, ezáltal a testtömeg gyorsan csökkenni kezd.

A formulában lévő anyagok eljutnak azokra a területekre, amelyek a zsírszövetek elégetéséért felelősek és többféleképpen fejtik ki hatásukat:


Először is a szervezetet azonnali glükóz-, azaz cukor, elégetésére késztetik, megindul a zsírégetés, főleg a májban. Másodszor, orvosi szempontból igen fontos megemlíteni, hogy lassítja a cukor vérbe való asszimilációját (felszívódását). A véráramba jutva nem halmozódik fel cukor, nincs fizikai lehetősége, hogy zsír rakódjon, mert a cukor az, amely zsírsejtekké alakul át.


Harmadszor intenzíven tisztítják a vérereket, mivel a vérbe antioxidánsok kerülnek. Kiszűrik a méreganyagokat és a koleszterindús részeket, összekapcsolódnak a peptidkötésekkel majd kikerülnek a véráramból.


Ennek a három működésnek a szinergiája a felelős a zsír égetéséért és a koleszterinszint csökkentéséért. Így jöhet létre a szervezet zsírtartalmának csökkentése és a túlsúly egyéb szervezetre káros hatásainak megszüntetése: magas koleszterinszint, magas vércukorszint és anyagcsereproblémák.”


Figyelmeztetés – csak megbízható módszereket alkalmazz


A World Of Science Magazin a 2015-ös év legnagyobb felfedezéseként ismerte el a professzor módszerét.

A tudományban nincs helye véletlennek. Nincs helye ígéreteknek. Csak a kutatási eredmények vannak, amelyek magukért beszélnek. Ezért Meyer professzor egy olyan speciális klinikai tesztet dolgozott ki, amely megerősíti, hogy már két óra elég, hogy könnyebbek legyünk és csökkentsük koleszterinszintünket.


A kutatók egy 122 személyes csoporton tesztelték a kezelés hatékonyságát. Ezek az emberek 23-65 évesek voltak. A résztvevők a mindennapok során olyan étrendet alkalmaztak, amelyet maguk is magas zsírtartalmúnak és magas kalóriatartalmúnak neveztek. A teszt célja az volt, hogy tudományosan bebizonyítsák: A professzor fogyasztó formulája tényleg garantálja a súlycsökkenést és a koleszterinszint csökkenését – különösebb étrendváltás vagy edzés nélkül? A kutatási eredmények a következők:


Meyer professzor 4 hetes kezelésének eredményeit dokumentálták és a Lipids in Health&Disease orvosi magazinban közzé is tették:


 • Kérdőíves felmérésekre adott válaszok alapján a kutatók megerősítették, hogy a résztvevők átlagosan 14,57 kg-t fogytak 30 nap alatt.
 • A résztvevők vérének vizsgálatából kiderül, hogy a rossz koleszterinszint (LDL) 60 ponttal esett a pácienseknél.
 • A vizsgálatok kimutatták a készítmény artériákra való pozitív hatását.
 • A BMI-mutató a pácienseknél átlagosan 6,55 pontot esett.

A kúra eredményei, amelyet a kutatási kísérlet közben rögzítettek*


*Szerkesztői megjegyzés - Az eredeti írás látható itt. A páciensek adatai törölve lettek személyes adataik végelme miatt.

Első hét

Zgłosiłam się do testów, bo bałam się o swoje zdrowie.Już po pierwszych dwóch godzinach kuracji odczułam pierwsze efekty. Miałam więcej energii, a mój głód został zahamowany.

Két óra elteltével még mindig jól éreztem magam, szinte egyáltalán nem gondoltam az étkezésre. Nyugodt és kipihent voltam, mivel a kezelés elkezdése óta már nem aggódtam annyira egészségem miatt.

6 nap múlva ráálltam a mérlegre. Az eredmény: 5 kilóval kevesebb! Több éve most először voltam 80 kg alatt!

Harmadik hét

Jól érzem magam, úgy, mint még soha. Sokkal több energiám van, jót alszom. Szerintem ez amiatt is van, mert már nem stresszelem magam a túlsúlyom és az ezáltal kialakult problémák miatt. Nyugodt vagyok, fogytam plusz 5 kilót. Összesen ez már 10 kg 3 hét alatt, azaz 476 gramm naponta.

Ennek a 10 kilónak a leadása igazi megkönnyebbülés az ízületeim és gerincem számára. Vége a fájdalomnak, vége a stressznek!

Negyedik hét

4 hét elteltével eljött a végső teszt ideje. Összesen 15 kg-t fogytam, de a vérvizsgálat volt az, ami számított. Vajon tényleg sikerült csökkenteni a koleszterinszintem?

Féltem a vizsgálattól. Amikor az orvos behívott a rendelőbe, elég szigorú arca volt: „Kedves Anna! Eleinte azt hittem, hogy az eredményeit összekevertem egy másik pácienséivel. Rosszul hittem. GRATULÁLOK A SIKERHEZ!”

A koleszterinszintem összesen 80 ponttal csökkent! Most már végre nyugodtan alhatok, nem kell az egészségem miatt aggódni.”


A vizsgálat résztvevőjének dokumentuma*:


2015.08.29.
(a vizsgálat kezdete)
2015.09.13. 2015.09.20.
Súly 84 73 69
Teljes koleszterinszint 289 mg/dl 164 mg/dl 147 mg/dl
LDL – rossz koleszterin 210 171 130
HDL – jó koleszterin 36 40 40
Trigliceridek 218 99 82

A dokumentált adatokból kiderül, hogy a professzor által kidolgozott fogyasztó kezelés nem csak a tudósok elismerését nyerte el, de az átlagemberekét is. Valószínűleg ezért lett ez a módszer olyan népszerű a túlsúllyal és a magas koleszterinszinttel küzdők körében. Egyre többen szeretnék kipróbálni saját bőrükön hatékonyságát.

Mag Attila – dietetikus (Békéscsaba)


A professzorhoz olyan sok embertől érkezett kérés, olyan sokan szerették volna kipróbálni szupergyors fogyasztó kezelését, amely még a koleszterinszintet is csökkenti, hogy kis laboratóriuma már nem volt elég a kereslet kielégítéséhez. Ezért eldöntötte, hogy olyan céggel veszi fel a kapcsolatot, akik készen állnak a fogyasztó kezelést az ő receptúrája szerint előállítani. Kankusta Duo-nek nevezte el.


Mivel ez egy tudományos módszer, Meyer professzor úgy vélte, hogy az eredmények számítanak, nem az ígéretek. Ezért, ha bárki kipróbálja a Kankusta Duo-t és nem éri el a kívánt eredményeket, akkor visszakapja befizetett pénzének 100%-át. Ez Meyer professzor személyes garanciája, amelyet a termék gyártója is igazol. Ennek köszönhetően nincs mit kockáztatnod!


Max Bosworth, Egészségügyi tudományok doktora és a Worlds Health News újságírója


Ne feledd – attól, hogy a legjobb fogyasztó módszerről olvasol, még nem fogysz le. Ezért, amennyiben szeretnél megszabadulni a súlyfeleslegtől és a magas koleszterinszinttől, akkor a sorsodat a magad kezébe kell venned! Ha ezt megteszed, láthatod majd, hogy az eredményeket nem csak az orvosi tesztek igazolják, de saját történeted is. Sőt, az eredmények olyan gyorsan jelentkeznek, hogy nem kell majd 24 óránál többet sem várnod rájuk. Lehetséges, hogy ha már ennek a szövegnek az elolvasása előtt közvetlenül bevettél volna egy tablettát, akkor már most láthatnád az első eredményeket!


Fontos információ: Ne feledd, hogy a Kankusta Duo készítmény csakis természetes összetevőket tartalmaz és bármilyen gyógyszer használata mellett alkalmazható. A kezelés idejére nem kell félretenni az orvos által előírt gyógyszerek használatát.


Ennek a cikknek a publikálása után egyre több ember sikertörténetéről hallunk, akik a Kankusta Duo készítményt használták (ennek a cikknek a szerzőjével egyetemben). Ha most Te is szeretnél tenni valamit az egészséged és vékony alakod érdekében, akkor ne halogasd a döntést! Nincs mit vesztened! Kattints az alábbi linkre, hogy megkapd a Kankusta Duo-t, és biztos lehetsz benne, hogy az eredeti terméket kapod meg, amelyik biztosan működik!


Kattints ide, hogy megkapd Meyer professzor készítményét
most kedvezménnyel. Szabadulj meg végre a túlsúly miatti szenvedéstől>>

 • Rózsa Angéla
  Ezt a kutatást az újságban láttam, tényleg meglepő. Jövő hónapban férjhez megyek, tuti kipróbálom!! köszi az infót!!
 • Mihály Teréz
  Magas a koleszterinszintem, plusz olyan 15 kg túlsúlyom van. Kitöltöttem a kérdőívet. Alig várom, hogy elkezdjem használni.
 • Nagy Lídia
  Már régóta figyelem a fogyókúrás és egészségre pozitív hatással lévő újdonságokat. Legutóbb hallottam, ahogy anyukám erről a módszerről mesél valamit, hogy a barátnője 6 kg-t fogyott 15 nap alatt! Feltétlenül ki kell ezt próbálnom, köszi.
  • Hajnal Orsi
   Igen, ez tényleg egy különleges készítmény! A legjobb barátnőm használta a Kankusta Duo-t és rengeteget fogyott... számomra hihetetlennek tűnt, ezért magam is utánajártam a témának, akkor találtam rá erre a cikkre. Hihetetlen hogy ilyen olcsón árulják! Tudom, hogy a barátnőm sokkal többet adott ki érte, talán 30 ezer forintot és így is elégedett... képzeljétek el, hogy mennyire elégedett lenne, ha sokkal kevesebbet adott volna érte. Ez egy remek ajándék, hálás köszönet!!
 • Márkus Karolina
  Egész életemben a túlsúlytól szenvedek és remélem hogy végül ez segít. Kitöltöttem az űrlapot, és beiratkoztam fitnesz terembe is. Remélem, hogy év végére leadok legalább 20 kilót.
 • Szabó Petra
  Biztos módszert keresek a magas koleszterinszint ellen, mivel a férjem teljesen elhagyta magát e téren. Köszi a segítséget!
 • Juli Ka
  szia, én az előbb kitöltöttem a kérdőívet. alig várom már!! kösziiii!
 • Pintér Zoltán
  Egy ismerősöm használta ezt a terméket és ő ajánlotta nekem. Csatlakoztam a kedvezményklubhoz és 3 nap alatt megkaptam a csomagot (habár a kedvezményről lecsúsztam sajna). Az eddigi eredmények hihetetlenek, a kilók csak úgy mennek lefele, egyre jobban érzem magam nap mint nap! Alig várom a 3. és a 4. hetet.
 • Bauman Karolina
  Imádom ezeket a kapszulákat, mert semmi más nem műkszik rajtam. Nem hittem a saját szememnek, amikor megláttam, hogy már az első héten 2 kg-t fogytam.
 • Virág Csilla
  Nálam úgy működik, ahogy kell! pont ezt vártam tőle. Nem volt egyáltalán nehéz és most azt szeretném ha mindenki tudná hogy működik.
 • Pál Ági
  Amit itt írnak a tapaszokról az mese. Nehéz elhinni. De én is használtam, 3 hét alatt 10 kg ment le. Anyukám 3 napja használja és már 2 kilót fogyott. Azt mondja, hogy nem is éhes. Én is néha-néha éhes voltam, na és akkor!!?? Az éhségemnek inkább pszichológiai oka volt. Ez akkor is bevált, amikor más különleges diéta nem. Mivel lehet ennyit fogyni mozgás vagy koplalás nélkül? Semmivel!
 • Nguyan Alíz
  Már egyszer írtam, de most visszajöttem, hogy elmondjam nektek hogy ment nekem! Majdnem 30 kg-t fogytam, 3 részletben az elmúlt 6 hónap során és tartom a súlyom. Az eredményeim önmagukért beszélnek. A Kankusta Duo képes jobbá tenni az életet. Köszönöm!
 • Mark de Sade
  28 éves vagyok és 10 kilót kellene leadnom. Ma kezdem és remélem, hogy menni fog. Szorítsatok!
 • Bodor Juszti
  Éppen egy 40 napos kúrában vagyok és ezt az étrend-kiegészítőt szedem (amit végül erről az oldalról rendeltem meg). Csak annyit mondanék, hogy nekem bejött. A 26. napig 12 kg-t adtam le... és nem akarom hogy visszajöjjön! Több energiám van, nyugodtan átalszom az egész estét, nem fájnak az ízületeim,stb. - de ez csak néhány a sok előnye közül. Bátran állíthatom, hogy karcsúnak lenni csodálatos érzés. Már közeledek az 50 felé és annak ellenére, hogy korábban elhanyagoltam az egészségemet, most ez az első helyen van nálam. Ezek a tabletták számomra ideálisak. Van esetleg valami jó tanácsotok?
 • Anna Lili
  Az első körben a Kankusta Duo készítménnyel fogytam 20 kilót... aztán 6 héten keresztül vigyáztam a súlyomra és néhány napja elkezdtem az új kúrát és máris 6 kilót fogytam... nincs semmi káros mellékhatása, fejfájás vagy bármi ilyesmi... annyi pénzt dobtam már ki az ablakon diétákra és fogyókúrás programokra, hogy mást már nem is fogok használni...
 • Jámbor Kati
  Ma telik el a 8. nap és 3 kilóval vagyok könnyebb!! :)
 • Farkas Szilvia
  Már 6 napja használom ezt a kezelést, és már majdnem 5 kilót vesztettem. Ez igazán izgatottá tesz. Sok energiám van és a bevitt kalóriák mennyiségének csökkentése könnyebbnek tűnik. Tegnap este vettem rá először magam, hogy egy egész almát megegyek. Sok sikert kívánok Nektek!
 • Szalai Márta
  Mostanáig egyáltalán nem tudtam ennek a terméknek a létezéséről. Ma már 6 napja szedem ezt a készítményt. Hétfőn még 84 kg-t nyomtam. Ma már 81 kiló vagyok. Magatok is meggyőződhettek arról hogy működik. :) Ez nagyszerű.
 • Dubik-Krauz Alexandra
  Igényeltem a kedvezményklubot, hogy megkapjam a Kankusta Duo-t. Le akartam adni 5 kilót. Ez csak 1,5 hétbe telt, utána már nem is szedtem ezt a terméket. És figyelem: azt ettem, ami éppen jól esett. Tudom, hogy diétás étrendre kell átállni, de nekem egyáltalán nem tetszett ez az egész kalóriaszámolgatás. Egészségesen étkeztem (ettem zöldséget, sovány húsokat és halat) és eleget mozogtam. Az első hét után észrevettem, hogy csökkent az étvágyam, de ennek ellenére nőtt az energiám. Elégedett voltam. Remek volt az, hogy azután hogy abbahagytam a Kankusta Duo szedését, tovább fogytam. Szerintem arról lehet szó, hogy az életstílusom lett jobb, de ebben a zöld kávé segített. Most már nehezebben híznék el, de hát ez nem is zavar. Ajánlom minden érdeklődőnek, de csak helyes étrend és edzésprogram mellett, miután egyeztetett az orvosával!
 • Kaszás Dia
  Abból amit tudok, ezt a kezelés orvosi felügyelet mellett nem csak hogy működik, hanem teljesen biztonságos is. Valószínűleg jobb 40 napnál tovább nem szedni, de nem hinném hogy valaki így alkalmazná. Segítségetekre lehet egy alacsony szénhidrát tartalmú diéta is. A zsíros ételek nem ajánlottak. Úgy gondolom, azoknak az embereknek, akiknek a hagyományos módszerek nem segítettek és problémájuk van az egészségükkel a túlsúlyuk miatt, a Kankusta Duo egy ígéretes alternatíva lehet.
 • Jászi Laura
  Mondhat mindenki a Kankusta Duo hatékonyságáról amit akar. Számomra csak az a fontos, hogy tudok vele fogyni vagy sem. Márpedig én ennek köszönhetően fogytam le, egészen sokat.
 • Fehér Zsuzsanna
  Ez a termék fenomenális! Sokat utazom és nehéz étkezési szabályokat követnem. De a Kankusta Duo segít kordában tartanom a súlyomat. 19 nap alatt sikerült leadnom 9 kilót.
 • Karol Ágota
  Éppen most fejeztem be a Kankusta Duo készítmény használatát, 7 kilót adtam le, kiválóan érzem magam. Többféle technikát és diétát kipróbáltam a fogyás érdekében, viszont ennek a módszernek köszönhetően még mozognom sem kellett. Egyszerűen csak elkezdtem szedni a tablettákat és a kilók csak úgy fogytak.
 • Pataki Anna
  Én 79 kilóval kezdtem, most 66-t nyomok. Leadtam 13 kilót az első körben, ez döbbenetes. Ennek a módszernek a használata alatt egyáltalán nem voltam éhes és kitűnően aludtam. 5 cm ment le a combomról, derekamból, csípőmből és a vállamról 40 nap leforgása alatt. A diéta második körében további 5 kg-t fogytam 12 nap alatt! A Kankusta Duo-nek hála úgy érzem magam mint egy szuperhős.