Egészség · tények

Hallásvizsgálati Központ: A szakemberek le vannak döbbenve az új módszer gyors működésétől, amely 50%-kal felerősíti a hallást, javítja a hangok tisztaságát és élességét

Kőművesné Andrea egyike azon több száz embernek, akik azonnal 4-szer olyan jól kezdtek hallani mint azelőtt, és bebizonyították, hogy ehhez még az a kellemetlen, zavaró hang sem társul, amelyet normál esetben a hallókészülékek bocsátanak ki magukból ezt a módszert használva.

Az új módszer azonnal lehetővé tette a hallóképesség 4-szeres javulását és a zavaró zajok 97,6%-ának csökkentését, beleértve azokat a zajokat és sípoló hangokat, amelyeket normál esetben hallókészülék használata esetén hallanak. Ez a módszer segített szinte mindenkinek, aki kipróbálta. Nem csak gyorsan és hatékonyan működik. Teljesen biztonságos és veszélytelen az egészségre, alkalmazása nem igényel részletes ismeretek birtoklását. A kontrollált klinikai vizsgálatok során a tudományos kutatók megerősítették hatékonyságát, és felfedezték, hogy mi okozza az ilyen gyors hangerősség és távoli hangok meghallásának javulását. Ez az új módszer egyaránt ajánlott mind azoknak, akik nem használnak hagyományos hallókészülékeket, valamint azoknak, akik hagyományos hallókészülékkel már rendelkeznek.

A Budapesti Hallásvizsgálati Központ szakemberei megdöbbenve nézték pácienseiket. Ilyet még soha nem láttak. A betegek egy órával a hallássegítő használata után 68 százalékos hangerő-növekedést vettek észre a beszélgetések valamint jelentős javulást a hangok minőségét illetően. A javulás akár több, mint 50%-os is lehet az eredeti állapothoz képest. Ennek a szinte láthatatlan fülbe helyezhető készüléknek a titkát a New Mexico-i (USA) Állami Klinikai Laboratóriumi kutatások levezetése után tudhattuk meg.

Az új hallássegítő eszközt egy olyan anyag felhasználásával alkották meg, amelyet az Egyesült Államokban, a Szilícium-völgyben dolgoztak ki. Hatása kiváló és sokoldalú. Automatikusan és folyamatosan alkalmazkodik az adott ember hallásához. Aktiválja az agykéreg hangvételéért felelős területet, erősíti a vételt és kiküszöböli a zavaró zajokat, hogy elősegítse a 4-szer pontosabb hallást még akkor is, ha az agy már fáradt. Csökkenti a fáradság érzését, a szétszórtságot, a zavartságot, és a hangulat javulását eredményezi. Ezen kívül az agy többet pihen és 78%-kal gyorsabban megy végbe a regenerációja.

Ez a szuperhatékony elem, amelyet az űriparban is használnak, az audio-mikroprocesszor, eredetileg űrhajósok az un. „űrséták” során használtak. Eltérően a hagyományos eszközöktől a mikroprocesszor lehetővé teszi a hanghullámok 300%-kal gyorsabb, és 7-szer pontosabb érzékelését. A Hear Clear Pro 2 készülék lehetőségeinek köszönhetően, amelyben ez az eszköz megtalálható, a hanghullámok még inkább hallhatóak, és jobban felszívódik az agyban. Ezért érezhető a különbség madjnemhogy azonnal a szinte láthatatlan eszköz fülbe helyezése után.

Már az első felhelyezése után azonnal aktiválja az agy azon területeit, amelyek felelősek az 50%-kal jobb és tisztább hallásért. Emellett javítja az agy és a fül közötti kommunikációt, ahol a hangok szavakká alakulnak át. Egy nappal azután, hogy elkezdték hordani a Hear Clear Pro 2 hallássegítőt, az emberek a mások által kimondott szavak 4-szeres hangerősödését figyelték meg, csökkent a félrehallott elemek valamint a fülben jelentkező zajok száma. Ha minden nap alkalmazzuk, akkor a hallás regenerációs folyamata folyamatosan javulni fog. Véget vet a stressznek, amelyet a nagyothallás okoz. Ennek eredményeképpen az agy nem lesz fáradt, tovább éber marad.

A Hear Clear Pro 2 hallókészülék nagyon gyorsan lett népszerű azon 45 életévüket betöltött emberek körében, akik szerettek volna megszabadulni ilyen típusú problémáiktól szerettek volna javítani életminőségükön. Fantasztikus véleménnyel van róla számos világhírű szakember. Szigorú kutatásokon ment át, számos elismerést és díjat tudhat magáénak. Non-stop pozitív visszajelzést kap olyan emberektől, akik távolra is jól hallanak.

Kőművesné Andrea:

"Megkaptam a Hear Clear Pro 2 hallókészüléket és a kezdetektől fogva úgy éreztem, hogy egy nagy előrelépés jön az életemben. Két nap múlva sokkal könnyebb volt számomra a koncentráció. Ha valaki beszélt hozzám, mindent 4-szer jobban hallottam! Végül leállt a sípolás és a fütyülő érzés is, amit a fülemben hallottam a korábbi hallókészülékek használata miatt. Nem kellett mindenféle kémiai anyagokat szednem, sem pedig kínzó besugárzáson vagy drága terápiákon részt vennem. Az új előnyök napról napra jöttek elő! Ez a készülék száz százalékosan biztonságos, már a kezelés kezdetén is éreztem, hogy egészséges vagyok és sokkal több az energiám. Néhány nap múlva megszabadultam az összes gondtól: reggelente már nem fájt a fejem, gond nélkül hallom, amit a férjem mond a hálószobában. Nagyon örülök!"

Íme egy egyedülálló akció honlapunk olvasói számára: az alábbi linket használva megkapható a Hear Clear Pro 2 a kedvezményklubban való részvételért, most 13000 Ft olcsóbban. A különleges ajánlat eddig érvényes:

Kattints ide a Hear Clear Pro 2 hallókészülék átvételéhez

Különleges lehetőség

Vélemények

Hozzászólások a cikkhez "Hallásvizsgálati Központ: A szakemberek le vannak döbbenve az új módszer gyors működésétől, amely 50%-kal felerősíti a hallást, javítja a hangok tisztaságát és élességét"
Csütörtök, 23-03-2017
~ marianna_P : Próbálta valaki?
Csütörtök, 23-03-2017
~ Peter : Üdv. 45 éves vagyok, és elég rosszul hallok. A munkám megtette a magáét. Segített valakinek ez az eszköz? Írjon valaki, aki használta!
Csütörtök, 23-03-2017
~ Viola1955 : Én már sok szert és módszert kipróbáltam, de nem sok sikerrel. Most ez a készülék tényleg igen jól működik. Újra hallok!
Csütörtök, 23-03-2017
~ Jozsef : Nem akarom elhinni. Idővel egyre rosszabbul hallasz, majd megsüketülsz, ez a sors. Az időt nem fordítod vissza. Ugyanúgy nem fogsz hallani mint azelőtt. Hacsak nem veted magad alá valami igen komoly beavatkozásnak.
Csütörtök, 23-03-2017
~ ramona : halottam, hogy tényleg működik, hogy rendszeresen viseljük. Nekem nincs meg.
Péntek, 24-03-2017
~ hedvig : A cím alapján azt hittem megint valami újabb mese. Kellemes meglepetés ért. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy tényleg működik-e. Valaki próbálta?
Péntek, 24-03-2017
~ ilona_49 : apukám (72 éves) hordja és tényleg látszik a javulást. Az időseknél ezt persze jobban észrevenni, de szerintem mindenkinek segít
Péntek, 24-03-2017
~ eva : Ez egyáltalán nem is olyan drága. És hogy működik... ezt saját példám mutatja...
Péntek, 24-03-2017
~ Kriszta : Emberek, könyörgök, mondjatok valami konkrétumot! 52 éves vagyok és ELÉG JÓ NAGYOT HALLOK.
Péntek, 24-03-2017
~ ifilelek : Nekem van ilyen készülékem már egy hete, eddig tökéletesek az eredmények. Tényleg érzem, olyan, minta visszakerültem volna az élők világába.
Szombat, 25-03-2017
~ Krisztina60 : És mi van a pénzvisszafizetéssel? Tényleg működik?
Szombat, 25-03-2017
~ Halász_Mariann50 : Ezt a módszert használom már egy hete és nagyon elégedett vagyok. Ennek az eszköznek a segítségével mindent hallok. Hihetetlen!
Szombat, 25-03-2017
~ IdoVissza : Én a Hear Clear Pro 2-t rendszeresen használom már 3 hete. Elmondhatom, hogy ez a legjobb, ami rámtalálhatott. Sokkal jobban hallok és nem érzem azt, hogy el vagyok veszve az utcán, már tudom honnan jönnek a zajok. Elég felvenni és megbizonyosodni róla, hogy megfelelően van a fülünkben. Ez ilyen egyszerű.
Szombat, 25-03-2017
~ valer68 : Én is használtam a használati útmutatónak megfelelően. Egy idő után már nem is volt rá szükségem. Tényleg megérti.
Szombat, 25-03-2017
~ vendég : Ki szeretném próbálni a feleségemmel. Már olyan korban vagyunk, hogy van, hogy egyikőnk se tudja, mit mond a másik. Remélem ez segít, mert ha nem ez, akkor mi?
Vasárnap, 26-03-2017
~ bori : igaz. Amit a boltokban adnak az valami vicc.
Vasárnap, 26-03-2017
~ uj_memo : miután felveszem, nagyon jól érzem magam. Ez a mikroprocesszor működik. Nem vágom az ilyesmiket, de a gégész ismerősöm azt mondta, hogy ez egy nagyon jó kezelési módszer. Most a férjem is használja.
Vasárnap, 26-03-2017
~ hagyomanyorzo : nem akarom elhinni. Ez valami humbug lehet. Annyit hallani róla...
Vasárnap, 26-03-2017
~ boldog : Nekem igenis segített. És még hogy! Fel akartam mondani, mert nem hallottam az ügyfeleket. 4 hét elteltével jobb lett, még ezt is hallom, ha valaki suttog vagy másfele beszél. :-)
Vasárnap, 26-03-2017
~ P_Anasztazia : Én már próbáltam ezt a kezelést. A barátnőm vett rá és nem bánom. Egy hét után éreztem a különbséget. Egy hónap után mintha nem lennének hallásproblémáim!
Hétfő, 27-03-2017
~ omena62 : Én ezt az eszközt használom már szinte azóta, mióta megjelent a piacon, hát és az már nem most volt. Lassan fél éve van ez, és be kell valljam, jobb, mint előtte volt. Nehéz szavakkal leírni, de tényleg működik.
Hétfő, 27-03-2017
~ anna : még gondolkozok, de szerintem kipróbálom... A hallásom elég gyenge, pedig csak 49 éves vagyok. Azt írják, hogy van visszafizetés ha nem veszem észre az eredményeket. Ez tényleg működik?
Hétfő, 27-03-2017
~ tereza : engem is nagyon érdekel, valaki elmondaná? Haló!
Hétfő, 27-03-2017
~ jani : Miért ne működne? Nem látod az eredményt, megkapod a pénzt. Te megad is olvashatod, menj a reklámra és ott meglátod. Vagyis inkább hallgasd meg :)
Hétfő, 27-03-2017
~ Peter1965 : Épp a csomagra várok. Amint elkezdem hordani, írok

Szólj hozzá: