Akció

Az ideggyógyászok figyelmeztetnek: nálad jelentkeztek ilyen memóriagondok?

Megyeri Anna egy a több száz elégedett páciens közül, akik 1 hónap alatt radikálisan javították szellemi állapotukat, ezzel az egy készítménnyel

A neurológusok figyelmeztetnek – Mindenki 45. életéve felett kellene, hogy ügyeljen memóriájára, ha nem szeretné, hogy Alzheimere legyen vagy időskori elbutulásban szenvedjen.

Ma Konrád Róberttel beszélgettünk, neurológus specialistával. Konrád Róbert 13 éve működik együtt az Amerikai Egyesült Államokbeli Bostoni Egyetemmel, ahol az emberi agyat vizsgálja annak érdekében, hogy megoldást találjon a memóriagondok ellen. Elmondta azokat a gondokat, melyek tipikusan azt mutatják meg, hogy a jövőben öregkori elbutulás várhat rád!

Specialista: ezek a memóriagondok nem normálisak!

Gondold át: volt már olyan, hogy:

  • Elfelejtetted valakinek az utónevét, családi nevét vagy valaminek a nevét?
  • Beszédgondok – nem jutottak eszedbe szavak?
  • Nem voltál benne biztos hova indultál vagy mit akartál csinálni?

„Dehát ez normális. Idővel mindenkinek romlik a memóriája.” Sajnos nem. Konrád Róbert kutatásai kimutatták, hogy ha megesnek veled ilyen helyzetek, akkor az valami súlyosnak lehet az előjele.

Képzeld el, hogy nem sokára ezek a gondok egyre rosszabbak lesznek. Olyannyira, hogy elfelejted, hogy kell vezetni, elveszik időérzéked, késni fogsz, elveszted a munkád és a családoddal való kapcsolatot.

Konrád Róbert: „2016 februárjában befejeztünk egy 5 évig tartó kutatást. Egy bostoni kutatócsoporttal felfedeztük a rémisztő valóságot: az Alzheimerrel és öregkori elbutulással fenyegetett emberek száma drasztikusan növekedett 2005 óta. Elemzéseinkből kiderül, hogy mindenki veszélyben lehet. Különösen a magyarok, akik 1960 előtt születtek. Megtaláltuk a „memória 4 gyilkosát”. Ez a 4 dolog felelős a memória elvesztéséért 100-ból 98 embernél. 100-ból csak 2 embernél van közvetlen kapcsolat a korral!”

Nehéz elhinni, de a „memóriagyilkosok” 4 olyan jelenség, amely tönkreteszi a memóriád. Lehet, hogy te nem is tudsz róla, hogy mi van a fejedben ebben a pillanatban!

Megtekintheted a „4 memóriagyilkos” kutatást itt.

Hogyan mentheted meg vagy akár javíthatod memóriádat?

Szerencsére nem feltétlenül kell, hogy memóriagondjaid legyenek! Hiszen sok ember van, akik megőrizték, vagy akár javítottak is memóriájukon és koncentrációs képességükön 70 felett! Albert Einstein (76), II. János Pál Pápa (85), Alfred Hitchcock (80), Augustus császár (77) – csak néhány ember azok közül, akik kitűnő memóriával rendelkeztek 70 felett.

Konrád Róbert bostoni tudósok segítségével kidolgozott egy formulát, amely 100%-os hatékonyságot biztosít a 4 „memóriagyilkos” ellen. Sőt, ez a formula segít visszafordítani a hatást és javítani memóriádon. Ez azért van így, mivel az agyad működését folyamatosan behatások érik. Semmi kémiai anyag. Teljesen természetes és biztonságos anyag, amely segít a szürke sejtek drasztikus növelésében: igazi bomba:

  • Javítod memóriádat: Megörökíthetsz mindent úgy, mint egy fényképezőgép!
  • Soha többé nem fogod elfelejteni a gyógyszered vagy azt, hogy hol hagytad a kulcsokat;
  • Tökéletes lesz a koncentrációs képességed;
  • Könnyebben és többet fogsz érteni, a legnehezebb beszélgetések is könnyen mennek majd (szavak elfelejtése nélkül);
  • Stabilabb lesz a hangulatod, boldogabb leszel;

Konrád Róbert a bostoni tudósokkal együtt felfedezte, hogy azon emberek agya, akik használták ezt a formulát, mintha 11 évet fiatalodott volna! Mindez 14 nap alatt! Kutatásaik kimutatták, hogy MINDENKI elérheti ezt, minél korábban kezdesz, annál erősebb a hatás.

Szeretnéd, hogy az agyad 11 évet fiatalodjon 14 nap alatt? Kattints ide a kutatás teljes tartalmának megtekintéséhez. Csak ma használhatod ki Konrád Róbert egyszeri ajánlatát. Csak a mi oldalunk olvasóit illeti meg az ajánlat.

Íme a portálunk Olvasóinknak szánt promóció: az alábbi linkkel a kedvezményklubban való részvételért megkaphatod a Revitalum Mind Plus-t 8400 Ft-tal olcsóbban. A speciális ajánlat a nap végéig érvényes: 27-03-2017.

Kattints ide ennek a nem mindennapi történetnek az elolvasásához! Hálás leszel magadnak!

Ne feledd, csak ma élhetsz Konrád Róbert egyszeri ajánlatával.

Vélemények 

Hozzászólások a cikkhez"Az ideggyógyászok figyelmeztetnek: nálad jelentkeztek ilyen memóriagondok?"
~marianna_P:Próbálta valaki?
~Peter:Üdv. 45 éves vagyok és gondjaim vannak az emlékezőtehetségemmel. Valakinek segített? Írjon valaki, aki kipróbálta.
~Viola1955:Mar kulunbozo szereket probaltam es nem igazan segitettek. A kezeles tenyleg csodaval hataros modon mukodik.
~Jozsef:Nem hiszem el. Az idő visszafordíthatatlan. Ugyanígy az emlékezet is.
~ramona:azt hallottam, hogy tényleg működik,ha rendszeresen szedik a tablettát és tornáztatják az agyat.
~hedvig:A cím alapján azt hittem megint valami újabb mese. Kellemes meglepetés ért. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy tényleg működik-e. Valaki próbálta?
~ilona_49:az apukám (72 éves) használta, tényleg jól látni nála a fejlődést. Az öregebbeknél még inkább látszik, de szerintem mindenkinek segít.
~eva:Ez egyáltalán nem is olyan drága. És hogy működik... ezt saját példám mutatja...
~Kriszta:Emberek, könyörgök, konkrétumokat! 52 éves vagyok 80 éves szklerózisos emlékezőtehetséggel.
~ifilelek:Egy hete van meg a csomag és eddig az eredmények nagyon jók. Tényleg érezni, hogy visszajön az emlékezőtehetségem.
~Krisztina60:És mi van a pénzvisszafizetéssel? Tényleg működik?
~Halász_Mariann50:Egy hete használom a tablettákat és elégedett vagyok. Nekik köszönhetően sokáig emlékszek telefonszámokra és címekre. Ez hihetetlen!
~IdoVissza:Én már 3 hete szedem a Revitalum Mind Plus-t. Annyit biztosan elmondhatok róla, hogy nekem eddig ez volt a legjobb. Nem csal meg az emlékezetem, könnyebben gondolkodom mint régebben. Csak be kell venni a napi adagot és várni. Ilyen egyszerű az egész.
~valer68:Én is használtam az előírás szerint. Úgy érzem, mintha huszon-egynéhány évet fiatalodtam volna. Tényleg megéri.
~vendég:Szeretném ezt beszerezni magamnak és a feleségemnek. Korunkból adódóan már nem egyszer elfelejtettük bevenni a gyógyszerünket. Remélem ez segít. Mert ha ez sem, akkor mi?
~bori:igaz. Amit a boltokban adnak az valami vicc.
~uj_memo:a kúra alatt úgy csodásan éreztem magam. Az összetevői talán így működnek. Nem értek hozzá, de egy ismerős gyógyszerész azt mondta, hogy ez nagyon jó készítmény. Most a férjem kezdte el a kúrát. Mostanában őt is megcsalja az emlékezete.
~hagyomanyorzo:nem akarom elhinni. Ez valami humbug lehet. Annyit hallani róla...
~boldog:Nekem pont, hogy segített. Még hogy! Ott akartam hagyni a munkám, mert szellemileg nem bírtam. 4 hét alatt olyannyira megnőtt a szellemi kapacitásom, hogy a főnököm megkérdezte nem iszok-e túl sok kávét mostanában :-)
~P_Anasztazia:Én is kipróbáltam ezt a kúrát. A barátnőm beszélt rá de nem bánom. Egy hét után láttam a változást. Egy hónap múlva mintha csak vissza mentem volna az időben!
~vori:valami hatása lehet hogy van, de később hogy érzed magad, ha abbahagyod a szedését.
~omena62:én próbáltam ezt a kezelést már akkor, amikor megjelent azóta már egy kis idő eltelt. Kb. most lesz fél éve, el kell mondanom, hogy kicsivel sem érzem rosszabbul magam, mint a kezelés utolsó napján. Nehéz szavakkal leírni, tényleg működik.
~anna:Még megfontolom, de lehet hogy megrendelem. Az én memóriám tényleg elég rossz, pedig csak 49 vagyok. Azt írják, hogy visszafizetik az árát ha hatástalan. Ez tényleg így van?
~tereza:engem is nagyon érdekel, valaki elmondaná? Haló!
~jani:Miért ne működne? Ha nem látod a hatást, visszakapod a pénzt. Olvass utána magad, nézd meg a reklámokat és tapasztald saját bőrödön.
~Peter1965:Már várom a csomagot. Majd írok ha már használtam is

Szólj hozzá: